Ilmainen foorumi Luo foorumi Ominaisuudet Lisäpalvelut Suurimmat Hakemisto Tuki

Käyttöehdot

Näitä ehtoja sovelletaan MunFoorumi.comin palveluissa. Rekisteröitymällä ja käyttämällä tätä palvelua hyväksyt tällä sivulla kerrotut käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

1. Foorumin luonut henkilö vastaa luomansa foorumin sisällöstä.

2. Foorumin rekisteröitynyt henkilö (foorumin ylläpitäjä) on myös vastuussa siitä, että foorumin käyttäjät noudattavat näitä samoja ehtoja.

3. Kaikki käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa kolmansille osapuolille. Käyttäjätunnuksen luonut henkilö vastaa tunnuksella tehdyistä toimista.

4. Palveluun syötetty materiaali ei saa olla suomen lakien vastaista. Palveluun syötetty materiaali ei saa olla pornografista, rasistista, väkivaltaista tai muuten Suomen lain vastaista tai hyvien tapojen vastaista. Tämä ehto koskee palveluun suoraan syötetyn materiaalin lisäksi palvelun kautta saatavaksi tehtyä materiaalia (esim. linkit).

5. Palvelun viestiominaisuuksia (viestit, yksityisviestit ja sähköpostit) ei saa väärinkäyttää. Väärinkäyttöä on esimerkiksi mainostustarkoituksessa käyttäjille lähetetyt viestit ja sähköpostit.

6. Foorumit joille ei ole lähetetty uusia viestejä 60 päivän sisällä voidaan poistaa ilman erillistä varoitusta.

7. Käyttäjät eivät saa sijoittaa foorumilleen mainoksia (esim. Tradedoubler tai AdSense). Foorumien mainoksien hallinnointi on vain ja ainoastaan MunFoorumi.comin ylläpidon tehtävä.

8. Mikäli sääntörikkeitä havaitaan, on palvelun ylläpidolla harkintansa mukaan oikeus vähentää tunnuksen käyttöoikeuksia, estää sen käyttö haluamakseen ajaksi tai poistaa tunnus ja/tai sillä tuotetut materiaalit ja/tai foorumit.

9. Palvelun ylläpidolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja tarvittaessa. Käyttäjä vastaa näiden käyttöehtojen tarkistamisesta ajoittain.

10. Palvelun käyttöä seurataan käyttäjää anonyymisti seuraavilla sovelluksilla (esimerkiksi Google Analytics ja eri mainosvälittäjien järjestelmät). Tietoja käytetään palvelun kehittämiseen, mainonnan kohdentamiseen ja kävijämäärien tilastointiin. Käyttäjästä tallennetaan normaalien sivun käytössä saatavien tietojen lisäksi mm. ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet, mikäli nämä tiedot ovat saatavissa suoraan tai kolmannen osapuolen kautta. Tietojen keräämiseen hyödynnetään myös selaimen evästeitä. Mainonnan välittämisessä ja kohdentamisessa voidaan käyttää kolmannen osapuolen palveluita.

Mikäli et halua tietojasi tallennettavan kävijätilastointiin, saat lisätietoja täältä: Google Analytics Opt-out

- Päivitetty viimeksi 20.7.2014 -

Tykkäämällä Facebook-sivustamme saat seinällesi ajankohtaisia tiedotteita MunVerkon palveluista.

IRC-kanava
Tilastoja